.

Foto de l'enfrontament entre el CN Tàrraco i el CN Poble Nou B

Foto de l’enfrontament entre el CN Tàrraco i el CN Poble Nou B

L’equip absolut de waterpolo va caure per 6-17 davant el CN Poble Nou B, segon classificat, en partit de Lliga Catalana.
Després d’un fluix primer quart, el CN Tàrraco va millorar les seves prestacions en defensa i va plantar cara a un gran rival en el segon i tercer quarts. Tot i les continues rotacions a la banqueta, els locals no van poder mantenir el ritme en el darrer quart, en que els barcelonins els va passar per sobre.
La propera jornada el CN Tàrraco torna a tenir un compromís complicat ja qué visitarà el CN Badia , primer classificat.
CN TÀRRACO (6): Mauri, Sánchez (1), Morató (1), Montón (1), Veintimilla, Legarre, Cirera, Goris, García, Pérez, Romero (1) i Sumoy (2).
CN POBLE NOU B (17): Serrano, Luchero (2), Escrig (5), Cebriano (1), Romeu (2), Nazir (1), Vidal (4), Navarro, Mehakovic, Carbonell (1), Roldán (1) i Ramírez.

PARCIALS: 1-5, 2-3, 2-3 i 1-6
ÀRBITRES: Núñez i Navarro.