.

Cartell del Carnaval de Xic's

El Club Xic’s proposa per aquest proper dissabte 1 de març viure el Carnaval a Salou amb un conjunt d’activitats dedicades a la infància que se celebraran al voltant de la plaça del Carrilet. Pel matí, a partir  de les 10,30h  -i aprofitant que se celebra el tercer aniversari de l’espai d’infància Estació del Carrilet-  amb un acte d’animació infantil a càrrec del grup d’animació musical ‘Escalivada’.

Després de l’inici festiu es donarà pas a partir de les 11:30h a la desfilada de disfresses participants prèviament inscrites al concurs. A més, i per acabar el matí de festa que han organitzat des de la regidoria d’Infància, i coincidint amb la celebració del tercer aniversari (a partir de les 12.30h) se servirà un gran pastís fet de llaminadures.

Durant aquesta festa també es repartirà cotó de sucre per a tothom. La festa, finalitzarà als voltants de les 13h  amb l’anunci dels guanyadors del concurs de disfresses 2014. La regidora de l’àrea, Julia Gómez, ha volgut convidar a tots els nens i nenes ja siguin o no socis del Club Xic’s a que s’acostin i participin d’aquesta trobada.

Com ve sent habitual els darrers anys, els premis del concurs són quantitats econòmiques per gastar en qualsevol botiga del municipi. El 1er premi s’endurà 100€; 75€ euros el segon i, un 3er premi dotat amb 50€.

/* JS para menú plegable móvil Divi */