.

Imatge del lliurament de guardons amb els protagonistes finals de la ITF J60 Red Cup tarragonina. Foto: Cedida

El matí del passat diumenge, dia 12 de maig, es va convertir en un d’aquells dies històrics per al Club Tennis Tarragona (CTT) arran de la magnitud de l’esdeveniment que s’estava a punt de disputar. Es tractava de les finals individuals de l’ITF Junior60 Red Cup, amb quatre protagonistes destacats: Eudald González, Fabiola Marino, Jordan Lee i Anna Shkutova.

A les 11:00 hores va començar la final masculina, on l’estatunidenc Jordan Lee va començar molt fort, fent-se amb els primers punts. No obstant, la força mental i física del barceloní Eudald González va fer que s’emportés el trofeu de campió, superant al seu rival per 6-4 6-0.

A la final femenina, l’italiana Fabiola Marino va guanyar per 7-5 6-4 a Anna Shkutova, en un partit d’allò més igualat i que es va definir en els petits detalls.


Altres notícies:


Les grades del Club Tennis Tarragona van tornar a omplir-se, i els socis/es del CTT van poder gaudir, un altre cop, del tennis internacional a casa seva, a les pistes de terra batuda de Cala Romana.

Pel que fa als dobles, dissabte a la tarda, Mickael Kaouk i Noah Karma van guanyar en la categoria masculina, mentre que Carla Muro i Yleymi Muelle van fer-ho en la categoria femenina.

Tant el director del torneig, Antonio Poveda, com les autoritats presents durant les finals, el regidor Berni Álvarez i el representant territorial de l’Esport, Aleix Rom, van corroborar l’èxit rotund de la competició.  El pròxim repte del Club Tennis Tarragona serà a l’agost, quan acollirà el Warriors Tour, una prova per les joves promeses del tennis a nivell internacional.