.

Els finalistes, amb les autoritats municipals i de l’organització, i un grup de voluntaris del CTT. Foto: Cedida

L’ITF M25Ciutat de Tarragona, celebrat a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, ha estat un veritable èxit, on més de 80 jugadors professionals de tennis van lluitar per fer-se amb el títol de campió.

Una competició que va tenir una durada d’una setmana, comptant la fase prèvia i els dobles, i que, tot i les condicions meteorològiques adverses, es va realitzar a la perfecció gràcies a l’excel·lent feina dels treballadors del club. Equip tècnic, voluntaris/es i socis/es es van complementar a la perfecció per dur a terme un torneig que va encantar tant a jugadors com aficionats.

Una fase prèvia de molt de nivell va completar el quadre final. Finalment, els dos finalistes van ser-ne els joves, tots dos de 20 anys, Marko Topo (GER) i Ignacio Buse (PER). El tennista alemany va superar al peruà per un 6-3 2-6 6-2.


Altres notícies:


A la modalitat de dobles, els holandesos Michiel De Krom i Ryan Nijboer van superar a l’argentí Hernán Casanova i al suís Damien Wenger per 7-6 6-4.

A més, l’esdeveniment es va convertir en l’oportunitat de tres jugadors del Club de poder debutar en un ITF de categoria absoluta.

El Club Tennis Tarragona ha expressat el seu orgull de poder ser la seu d’una competició internacional tant important. Les brillants instal·lacions de l’entitat permeten poder acollir tornejos d’aquesta rellevància.

El pròxim repte fixat al calendari es la Red Cup, un altre ITF, però en aquest cas en modalitat Júnior, durant el mes de maig. El CTT, sense cap mena de dubte, tornarà a ser una escenari perfecte.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */