.

Imatge d'arxiu d'un partit al Club Tennis Tarragona.

Imatge d’arxiu d’un partit al Club Tennis Tarragona.

El Club de Tennis Tarragona va baixar ahir de la primera categoria després de caure derrotat contra el Cercle Sabadellenc en la lluita per la permanència. La jornada va començar bé pels tarragonins, ja que Jaume Pla i Hèctor Ruiz van guanyar els seus partits i van avançar al Club Tennis Tarragona 2/0 al global de l’eliminatòria. Però les coses es van tòrcer a partir d’aquell moment, ja que el Cercle es va emportar els tres individuals que restaven i arribava als dobles amb un partit d’avantatge (3/2 global). D’aquesta manera es feia una breu pausa per recuperar forces i arribava el moment dels dobles definitius.

Les parelles del CTT les van formar Jaume Pla amb Carlos Boluda i Hèctor Ruiz amb Pablo Martin. Tots ells van empatar a un set els seus partits havent de decidir d’aquesta manera i gairebé alhora a les dues pistes qui anava a segona. Finalment l’equip de Tarragona ha caigut derrotat al supertiebreak davant d’un Cercle Sabadellès que intentarà mantenir la seva categoria dintre d’unes setmanes.

Cal destacar que el club ha tingut una gran afluència durant totes les jornades, sobretot la d’avui dissabte. S’havien preparat diverses activitats com un esmorzar per l’escola de competició, partits a la pista 360ball instal·lada a la plaça del club i vermut yzaguirre cap al migdia. En definitiva, autoritats, espònsors, públic i socis han gaudit d’uns dies de tennis de molt nivell.