.

Imatge del Rugby Tarragona contra el Sitges. Foto: Coia Escoda

Partit igualat el que es va veure el passat dissabte a Sitges. Dos equips amb dues propostes de joc del mateix estil s’enfrontaven amb l’objectiu d’aconseguir acabar amb la millor classificació possible de cara als creuaments dels playoffs pel títol de la DHC.

Van començar dominant els locals, on els tres quarts avançaven una quantitat de metres excessiva gràcies a la seva velocitat de moviments i el seu ja característic joc de suport dinàmic. Fruit d’aquest control inicial, van anotar el primer assaig que va ser contrarrestat per dos cops de càstig transformats (7 – 6). Després, un nou assaig dels sitgetans va ser contestat pels Voltors just després de la posada en joc quan, en una indecisió de la defensa, en Sergi Reverter va recuperar la possessió de l’ovalada a pocs metres de la línia de marca i el joc a la mà dels tres quarts tarragonins va fer la resta per a que l’Óscar Puyo anotés (14 – 11). Els Voltors no van poder jugar ordenadament a camp contrari fins a les acaballes de la primera part, però els locals també van aconseguir assajar llavors, per tercera vegada, deixant el 21 -11 al descans.

A la represa, després de corregir la disposició defensiva i mantenint un ritme de joc més adequat al partit, el CRT es va fer amb el control del partit i van arribar els punts fins a capgirar el marcador. Primerament mitjançant un assaig d’Alejo Misol neutralitzat per un nou assaig local (26 – 18) i, després, sumant un cop de càstig transformat i un assaig anotat pel Joan Rojas, de nou, gràcies a la pissarra (26 – 28) quan quedaven 10 minuts de partit.

El final de l’enfrontament es va caracteritzar per les alternatives en el joc. El Sitges RC, obligat a remuntar, es va llençar a l’atac i va trobar recompensa al minut 75 amb l’assaig final (33 – 28), fet que va obligar als visitants a atacar a la desesperada la zona de punts rival. La superioritat numèrica gràcies a l’expulsió definitiva d’un jugador sitgetà va permetre al CRT tancar als locals dins de la seva zona de 22 però, finalment, l’atac tarragoní no va ser capaç de trobar la porta d’entrada a un nou assaig i la victòria es va quedar al Garraf.

La setmana que ve, el CRT rep el CEU en un partit que, des del punt de vista dels locals serà intrascendent, ja que, sigui quin sigui el resultat, no veuran modificada la cinquena posició que ocupen actualment, així que el partit de quarts de final pel títol de la DHC l’hauran de jugar a domicili.