.

Presentació de l'acord, a l'Ajuntament de Cambrils.

Presentació de l'acord, a l'Ajuntament de Cambrils.

El Club Nàutic Cambrils i l’Ajuntament de Cambrils han firmat aquest dilluns el conveni de col·laboració i promoció de la Fira Marítima Costa Daurada. Aquesta setena edició organitzada pel Club Nàutic per delegació del Consistori, significarà ser el centre de la nàutica catalana durant tres dies. Un esdeveniment que comptarà amb una trentena d’expositors que faran possible oferir una àmplia gamma d’embarcacions tant en sec com flotants. De fet en l’acte d’avui s’ha fet especial esment a la col·laboració de multitud d’empreses que fan possible la fira, agraint el seu paper destacat.

Amb tot, la fira marítima vol anar més enllà de l’exposició de vaixells per ser un punt de trobada per als amants de la nàutica en tots els seus vessants, des de la navegació, la pesca Esportiva o d’esbarjo i els Esports nàutics. Diversió i entreteniment per a experts, aficionats i també per aquells que vulguin iniciar-se ne el món de la nàutica o simplement experimentar fent un petit tast de totes les activitats que s’hi proposaran. I és que hi haurà batejos de mar amb atractius com paddel SUP, vela, pesca, submarinisme o caiac. També hi haurà demostracions i xerrades entre d’altres.

La signatura del conveni s’ha realitzat aquest matí a l’Ajuntament de Cambrils per part de Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils i Fabián Escudé, gerent del Club Nàutic Cambrils. Seguidament s’ha presentat la fira marítima amb la presència també de Carme Cros, regidora de promoció econòmica.

Tots tres han destacat el fet que es vol desvincular la nàutica d’una pràctica elitista, tenint oferta d’activitats per a tothom, aprofitant una ciutat reconeguda per la seva tradició marinera i nàutica. La fira arrencarà el 16 de maig i fins el 18 seran tres dies plens d’activitat per a tothom.

/* JS para menú plegable móvil Divi */