.

.

TOTS 21

Davant l’augment de l’interès pels esports nàutics, especialment per la vela, el Club Nàutic Cambrils estrena ja per Setmana Santa l’oferta de cursos d’iniciació oberts a tothom i dissenyats per adaptar-se a diferents edats. Foto: Cedida

L’Escola de Vela del Club Nàutic Cambrils ofereix aquesta setmana formació d’iniciació a la vela per adults i per a nens i nenes a partir de set anys. Els cursos s’han organitzat coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa i atenent el creixent interès per aquesta pràctica esportiva. La formació s’allargarà fins al pròxim divendres en horari de matí. Els alumnes inicien la jornada amb una sessió teòrica per després aprendre com preparar l’embarcació i, tot seguit, sortir a l’aigua a navegar.

Per realitzar aquest tipus de formació no són necessaris coneixements previs, de fet, l’objectiu dels cursos és oferir nocions bàsiques de la vela, contribuint a fomentar l’interès per la mateixa i obrint-la al màxim de persones possible. A la vegada, es busca donar a conèixer el treball de l’Escola de Vela i totes les possibilitats d’activitats i formació que es programen al llarg de l’any a les instal·lacions del CNCB.

Aquest tipus de formacions es poden fer també sota demanda des d’ara i fins a l’estiu en cap de setmana. A més, el programa formatiu s’amplia de manera regular durant els mesos d’estiu. El curs d’iniciació a la vela es fa en paral·lel amb la celebració aquest mes de març de la sisena edició de l’Easter Camp, reservat a regatistes que ja formen part d’escoles de vela de tots els clubs catalans.

L’Easter camp és un entrenament de preparació per als campionats previstos fins Sant Joan per a les classes d’Optimist i ILCA.

Redacció