.

La Fira, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de maig, oferirà un espai privilegiat per l’exposició de productes i d’embarcacions tant en aigua com en sec, i comptarà amb un programa complet d’activitats i xerrades que permetran al visitant experimentar la varietat d’oferta del sector nàutic. Tots els visitants podran practicar diferents modalitats nàutiques de manera gratuïta, així com participar en els bateixos de mar que es proposaran durant la Fira.
La jornada tindrà lloc al bell mig del Port de Cambrils.

La jornada tindrà lloc al bell mig del Port de Cambrils.

La Fira Marítima Costa Daurada donarà l’oportunitat a l’expositor de promocionar els seus productes i serveis, beneficiant-se al mateix temps d’un ambiciós pla de comunicació que promocionarà la fira al llarg del territori. La situació de la Fira, al mig del port de Cambrils, farà que l’afluència de visitants estigui garantida.  Una Fira al cor del port de la ciutat de Cambrils on a més de gaudir de l’ambient festiu, es podrà assaborir la seva gastronomia.
Entre els actes més destacats, tindran lloc les xerrades de l’ANEN (Associació Nacional d’Empreses Nàutiques) sobre titulacions i sobre la nova llei de costes, i la presentació de la Barcelona World Race 2014/15. Aquesta és la primera i única regata a vela al  voltant del món amb dos tripulants per vaixell. És una regata sense escales en la qual l’ajuda  externa està permesa tot i que sotmesa a unes normes. La regata està inscrita en el calendari  de la IMOCA amb coeficient 8 i està organitzada per la Fundació Navegació Oceànica Barcelona.
/* JS para menú plegable móvil Divi */