.

Lliurament d'Aliments C.F. Vila-seca

Ahir a la tarda 20 de abril, l’equip prebenjamí C, en representació del Club Futbol Vila-seca, acompanyat del president de l’entitat i d’entrenadors del club, van lliurar a l’Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca una gran quantitat d’aliments per als més desfavorits.

Aquesta campanya solidària ha estat possible gràcies a la implicació del Club Futbol Vila-seca, el qual va fer una crida a tots els assistents a la presentació dels equips del Club, el passat diumenge 10 d’abril, per tal que col·laboressin amb el Banc d’Aliments de Vila-seca. D’aquesta manera, el públic assistent va donar sucre, arròs, pasta, sucs, galetes, farina, olis i altres, els quals han permès realitzar una aportació solidària al Banc d’Aliments.

A l’acte de lliurament, coordinat per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Vila-seca, hi van assistir el president del Club Futbol Vila-seca, Manuel López; la presidenta de Creu Roja Vila-seca, Dúnia Fornós; representants de l’Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca, Bernadeta Farriol i Lola Zambrana, i la regidora de Benestar Social, Lucía Teruel.