.

Cartell de la I Jornada Tarracolúdica

Cartell de la I Jornada Tarracolúdica

El local de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna a la plaça de Sant Fructuós 1, baixos, acollirà el cicle de Jornades Tarracolúdiques organitzades per l’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona  que començaran el proper 8 de març de 22:30h fins les 01:30h i que constaran de no menys de 15 esdeveniments lúdicoculturals. Aquest cicle pretén divulgar la cultura lúdica oferint un espai obert de trobada ciutadana i de descoberta de tendències d’oci amb beneficis socialitzadors i culturals. Per això cada mes es realitzarà una partida de jocs de rol obertes a la participació de qualsevol que vulgui acudir, en molts casos amb temàtiques que tindran a veure amb esdeveniments de la ciutat com Tots Sants (terror), la setmana del còmic, Sant Jordi (Dracs, princeses i cavallers), etc.

Per a inaugurar les jornades tarracolúdiques el dia 8 de març jugarem al joc de rol Savage Worlds amb una de de les partides introductòries més famoses del joc: El Ojo de Kilquato. En aquesta partida, d’ambientació pulp, els personatges interpretaran a herois de l’estil de la saga d’Indiana Jones. Junts s’embarcaran a una aventura on hauran d’investigar, lluitar, fugir i improvisar per a trobar un tresor increïble: El Ojo de Kilquato.

Cada assistent podrà jugar amb personatges pregenerats com la pròpia editorial del joc, HT Publishers, recomana. Savage Worlds és un dels jocs de rol genèrics amb més èxit dels últims anys. Senzill, frenètic i divertit! Les regles de Savage Worlds permeten adaptar, fàcilment, qualsevol tipus d’ambientació que es tingui al cap amb una mecànica ràpida i senzilla, ressaltant allò divertit i alliberant al director de joc del que és superflu. Hi ha sistemes que busquen ser més realistes, d’altres més narratius, d’altres més simples, Savage Worlds busca ser més divertit!

El Club Diògenes és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2012 per jugadors de rol i jocs de taula tarragonins amb els objectius de fomentar la pràctica i difusió dels jocs de rol i taula. Pren el nom del cèlebre club de societat londinenc del que formava part el germà de Sherlock Holmes, Mycroft Holmes. Les Jornades Tarracolúdiques tractaran d’oferir alternatives d’oci als joves, famílies i qualsevol altra persona que tingui ganes de descobrir o gaudir d’aquests jocs, molts encara desconeguts.