.

Els esportistes han aconseguit 7 medalles: 2 d'or, 2 de plata i 3 de bronze.

Els esportistes han aconseguit 7 medalles: 2 d’or, 2 de plata i 3 de bronze.

Els 5 atletes veterans del Club Atletisme Tarragona que han participat al Campionat d’Espanya Màster, de pista coberta, celebrat el cap de setmana passat a Ourense, han aconseguit una excel·lent collita de 7 medalles, 2 de les quals van ser d’or, 2 de plata i 3 de bronze.

L’única representant femenina del CA Tarragona, la Patri Amador (F35) es va proclamar campiona d’Espanya en la prova de 400 metres, cursa que va dominar en tot moment, amb un magnífic temps de 1:02.08 minuts, registre que li suposa una millora en la seva marca personal. La Patri també va participar en els 800 metres, prova en la que va obtenir el subcampionat d’Espanya amb un bon temps de 2:20.79 minuts.

L’altra medalla d’or del club la va aconseguir en Josep Maria Mateo (M50), en aquest cas en la prova de salt amb perxa, disciplina en la que va aconseguir ser campió d’Espanya en superar el llistó col·locat a 3.04 metres. Aquest atleta també va obtenir dues medalles de bronze en les especialitats de salt de llargada i salt d’alçada. En la llargada va arribar fins als 5.03 metres i a l’alçada es va elevar fins als 1.51m.

Seguint amb salts, en Luis Sáez, que debutava a la categoria M70, al salt de llargada va fer un concurs molt regular i va assolir la medalla de plata amb un millor salt de 3.58 metres.

En Juan Carlos Herrera (M45) va aconseguir la medalla de bronze a la pentatló. No va començar gaire bé en les primeres proves que componen aquesta disciplina i abans de l’última prova, els 1000 metres, ocupava la cinquena posició, però una cursa excepcional en aquesta prova, on va aconseguir un excel·lent registre de 2:46.96 minuts, li va permetre acabar en el tercer lloc final de la pentatló amb un total de 3.180 punts. També va participar en les proves dels 60 metres tanques i el salt amb perxa. En aquestes proves va acabar en la quarta posició amb uns registres de 10.59 segons i 3.04 metres, respectivament.

En Jesús Montolio (M45) va aconseguir la cinquena posició final en la disputada prova de 400m amb un bon crono de 54.99 segons