.

Ciclistes i membres del Club aquest mig-dia durant la presentació

Ciclistes i membres del Club aquest mig-dia durant la presentació

La Plaça de la Font ha acollit aquest dissabte al migdia la presentació de l’equip de les categories “elit” i “sub23” del Club Ciclista Campclar-Coluer format per 17 corredors que inicien la temporada aquest mateix diumenge i que competiran en esdeveniments com la Copa Espanya i el Trofeu Social Tarragona 2017.

Vinculat des de 2002 al Club, Antonio Pineda és el director esportiu, avalat com a director d’equips nacionals des de fa 10 anys.

La temporada comença aquest mateix diumenge a Mont-roig del Camp, i acabarà per les Festes de Santa Tecla a Tarragona, la tercera setmana de setembre.

El president del Club Diego Boss, comenta a Tarragona21 que els corredors competiran a la Copa Espanya que són vuit proves diàries a tota la geografia peninsular, vuit voltes espanyoles i destaca l’especial ilusió de tot l’equip per la Volta que es farà a Bèlgica. A més “possiblement, està encara en l’aire,  també a Italia” comenta.

Han format part de l’acte de presentació altres rostres com el regidor d’Esports, Joan Sanahujes, el videpresident de la Federació Catalana de Ciclisme i delegat a tarragona, David Gran, i diversos representants de les entitats i empreses patrocinadores.

El Club Ciclista Campclar i altres representats d'entitats i empreses col·laboradores

El Club Ciclista Campclar i altres representats d'entitats i empreses col·laboradores

Trofeu Social Tarragona 2017

Com a competició especial, el president Diego Boss destaca el proper 2n Gran Trofeu Social Tarragona 2017, el diumenge 9 de febrer, que tindrà la sortida i l’arribada a la Ciutat de Tarragona, concretament sortirà a les 11 hores del Club Ciclista Camp Clar i arribarà al Port (Tinglado 1 del Moll de Costa) a les 14 hores.

El circuït és de 90 quilòmetres per carretera. El recorregut passa per: Club Ciclista Campclar, Carretera Bellisens (Reus), El Morell, Vilallonga, El Rourell, La Masó, El Milà, Picamoixons, La Riba, Vilaverd, Montblanc, Coll de Lilla, Fontscaldes, Valls, Puigpelat, Nulles, La Secuita, El Catllar, i Port de Tarragona.

Està previst que corrin 150 corredors i corredores de gairebé totes les categories i edats: júniors, elit, sub-23, màsters (de 30, 40, 50, 60 anys) i s’atorgaran 17 trofeus.

17 ciclistes conformen l’equip

De categoria “sub23”: Francesc Espuny, Víctor Moreno, David Dalmau, Genís Soriano, Marc Cayuela, Cristian Astals, Gerard Armillas, Toni Martínez, Francesc Vidal, Marc Almeda, Alexi Hernández i Marc Muñoz

De categoria “elit”: Francesc Gironès, Adrià Valls, David Aneas, Llibert Sendrós i Javier Garcia.

Per finançar l’equip i aquesta cursa s’ha comptat amb la marca de bicicletes Coluer i de Jocs Mediterranis Tarragona 2017, com a principals patrocinadors.

Han col·laborat també: Botiguers de Tarragona, Vulco, Esport.cat, Ibercaja, Automecànica i autoplanxa Platino, MP Group, Mopesa, Maesa, Federació Catalana de Ciclisme, Coca-Cola, Hotel Tarraco Park, Repsol, Dow, Parc Central, Ford, Brico Dépôt, Guàrdia Urbana de Tarragona, Inverse, Basf, Maquinsa, Port de Tarragona, Cepta, Patronat de Turisme Costa Daurada, Infomatic, Master rotulación.