.

Foto d'arxiu dels atletes del club

Foto d’arxiu dels atletes del club

El passat diumenge dia 5 de maig es va disputar la final del Campionat de Catalunya de Clubs. El Club Atletisme Tarragona, després de 2 jornades classificatòries, va poder accedir a la final B d’aquesta competició. Aquest encontre va tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet, a la Pista de l’UCA (Unió Colomenca d’Atletisme).

Durant tota la jornada el CAT va estar lluitant entre el 4rt i 6è lloc, finalment després d’un resultat molt ajustat va acabar quedant 5è empatat a 159 punts amb la Unió Atlètica Montsià, que va quedar 4rt, i amb el Barcelona Atletisme, que va quedar 6è. El fet de la diferència de posició és degut al diferent nombre de primers llocs que va tenir cada equip.

L’encontre el va guanyar el Club Atletisme Canaletes seguit de l’UCA i el GEIEG Gironí. L’actuació del Club Atletisme Tarragona va ser brillant tot i les lesions i baixes d’últim hora, tots els atletes ho van donar tot per a poder fer-ho el millor possible i van sortir confiats per a l’any que ve fer-ho encara millor. En un ambient festiu i ben cohesionat els atletes i sobretot l’afició que els acompanyava van disfrutar d’una jornada plena d’il·lusió per aquest esport que tantes alegries ens dóna.