.

.

TOTS 21


Una imatge clàssica del Circ Raluy

L’històric Circ Raluy arriba a Tarragona, quatre anys després de la seva darrera visita. Enguany farà la seva estada del 17 de febrer al 3 de març, coincidint amb el Carnaval, amb un espectacle per a tota la família.

‘BOOM!’ és la nova proposta del Circ Raluy, que connecta la tradició i la modernitat, el títol evoca els mítics homes- bala, però els números més habituals es combinen aquesta vegada amb propostes tan innovadores com una actuació basada en la llum làser. Sempre, això sí, amb la perfecció de la tècnica i l’elevada qualitat artística que caracteritzen la família Raluy.

A ‘BOOM!’, el Circ Raluy aposta per convidar artistes de reconegut prestigi internacional a formar part de la família, mantenint així l’esperit tradicional del circ i, al mateix temps, reinventar-lo i posar-lo al dia. Són artistes reconeguts mundialment en el món del circ, entre els quals aquest any destaquen especialment tres estrelles: el Trio Bellissimo, el malabarista italià Dustin Huesca i les acròbates Kimberly i Jillian.

El circ estarà instal·lat al Parc Francolí del 20 al 3 de febrer. Les entrades ja es poden adquirir a través de Promoentrada, TicketMaster, MyEntrada i a les botigues FNAC, Halcon i Carrefour. A partir del 17 de febrer, les entrades també es podran comprar a les mateixes taquilles del Circ. Els preus oscil·laran entre els 6 i els 30 €.