.

.

TOTS 21

El Cicle Cinema en família torna a l’Auditori de la Diputació de Tarragona el proper 21 de gener després d’una pausa nadalenca. La multipremiada ‘Kubo y las dos cuerdas mágicas’ serà l’encarregada d’encetar aquesta segona part de la programació.

Durant els mesos de novembre i desembre prop de 400 persones van participar d’aquesta activitat lúdica i cultural impulsada per la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t, que té com a objectiu dotar la ciutat de Tarragona d’una programació de cinema de qualitat pensada per a tots els públics. En aquesta segona part del cicle, del 21 de gener al 25 de febrer, es projectaran un total de 6 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica.

Les projeccions tindran lloc a l’Auditori Diputació (C. de Pere Martell 2, Tarragona) cada diumenge a les 17 h. Les entrades es podran adquirir al mateix auditori una hora abans de la sessió, tindran un cost de 5 € i per la compra de més d’una entrada s’aplicarà un descompte de 2×1.

‘Kubo y las dos cuerdas mágicas’, nominada a Millor Llargmetratge animat i efectes visuals als Premis Oscar 2016 i Millor Pel·lícula d’Animació Premis BAFTA 2016 ; ‘Los mundos de Coraline’, nominada als Oscar 2009 com a Millor pel·lícula d’animació i guanyadora de 3 Premis Annie 2009 o ‘El alucinante mundo de Norman’, nominada a Millor pel·lícula d’animació als Oscar 2012/ 2 premis i 8 nominacions, incloent-hi Millor pel·lícula, als Premis Annie 2012 són algunes de les pel·lícules que es podran veure durant els mesos de gener i febrer.

Trobareu més informació sobre el cicle Cinema en família al web: http://www.dipta.cat/cinemaenfamilia

Programació Cinema en Família, cada diumenge a les 17 h / 5€

*2X1 amb la compra de més d’una entrada

Dg. 21 de gener, Kubo y las dos cuerdas mágicas · Travis Knight, 2016. A partir de 7 anys.

Dg. 28 de gener, Heidi · Alain Gsponer, 2015. A partir de 7 anys.

Dg. 4 de febrer, Los mundos de Coraline · Henry Selick, 2009. A partir de 7 anys.

Dg. 11 de febrer, Friends: L’aventura a l’illa dels monstres · Takashi Yamazaki, 2011. A partir de 7 anys.

Dg. 18 de febrer, El alucinante mundo de Norman · Chris Butler, Sam Fell, 2012, A partir de 7 anys.

Dg. 25 de febrer, L’illa dels records i el mirall màgic · Shinsuke Sato, 2009, A partir de 7 anys.