.

Mural del cicle urbà de l’aigua al Parc de Nadal de Tarragona. Foto: Cedida

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) participa en una nova edició del Parc Infantil de Nadal de Tarragona, que obrirà les portes del 27 de desembre al 4 de gener al Recinte Firal. La proposta lúdica d’enguany, organitzada per l’Institut Municipal d’Educació, gira al voltant del circ i comptarà amb més de 35 activitats i 15 sessions d’espectacles, entre les quals hi ha les d’Ematsa.

La companyia d’aigües instal·larà un estand on es podrà conèixer el cicle urbà de l’aigua a través d’un gran mural il·lustrat i també durà a terme l’scape room de l’aigua, una proposta lúdica per apropar el consum responsable i la cura de l’aigua.

La proposta d’Ematsa es completa amb dos espectacles dels TarrAQUAnins que es podran veure a l’escenari central del Parc de Nadal. Per una banda, Brufaganya a càrrec d’Agus Farré que explica les llegendes locals de Sant Magí i el Pont del Diable a través de les aventures d’un excursionista perdut i un vell anomenat Brufaganya. Per l’altra, Goteres, poemes i rimes de Joan Rioné, un espectacle per sensibilitzar sobre els hàbits sostenibles vers l’aigua a través de la poesia, fent un recorregut pels poemes al voltant de l’aigua escrits pels grans poetes.

“Sensibilitzar sobre el consum responsable d’aigua i la cura d’aquest recurs escàs és una prioritat per Ematsa i encara més en el context actual de sequera i el Parc de Nadal és una ocasió ideal per apropar el missatge als més petits en un entorn lúdic i educatiu”, ha explicat el president d’Ematsa, Rubén Viñuales.

Les entrades per accedir al Parc Infantil de Nadal ja es poden comprar al web inscripcions.tarragona.cat i també es podran adquirir a la taquilla els dies d’obertura del parc.

/* JS para menú plegable móvil Divi */