.

Imatge promocional d'Ariana Abecasis.

Imatge promocional d'Ariana Abecasis.

El  cicle de concerts ‘Creixell Clàssic’ arriba aquest dissabte, a les 8 del vespre, al Casa Municipal de Creixell amb diverses actuacions. La primera, d’Ariana Abecasis Ribó, pianista i catautora; i la jove soprano tarragonina Neus Roig, acompanyada pel pianista Vicente David Martín.

Abecasis interpretarà cinc peces composades per ella mateixa, mentre Roig tocarà, acompanyada al piano, obres de Toldrà, Rossini  i Barbieri, entre d’altres autors. En Vicente David al piano ens oferirà  una peça de Schuman.

Els concerts del cicle ‘Creixell clàssic’  s’organitzen des del passat mes d’octubre de 2013 al Casal Municipal de Creixell  gràcies a la col·laboració de la veïna i professora de piano Victoria Fernández Samodaeva a través de la  Fundació  Emfanitek , dedicada a la promoció i difusió de nous i joves talents.  L’entrada als concerts, que tenen una periodicitat mensual, és lliure i el públic assistent pot fer aportacions voluntàries.

A cada concert ha sorprès la gran qualitat dels artistes i des de la Regidoria de cultura de l’Ajuntament de Creixell han fet una crida a participar i a gaudir d’aquestes estones musicals, que tenen com a objectiu difondre la música i recolzar aquests intèrprets novells.

/* JS para menú plegable móvil Divi */