.

El CF Pobla de Mafumet se situa novè a la classificació amb un total de 6 punts. El proper cap de setmana visitarà al Terrassa. Foto: CF Pobla de Mafumet

El CF Pobla de Mafumet ha perdut aquest migdia per 2-4 contra la Unió Esportiva Valls, en un partit on el punt de penal ha resultat protagonist decisiu.

El partit ha començat de la millor manera pels locals, ja que al minut 4, Jordi Oribe ha pogut marcar el primer gol del partit, culminant una acció de contraatac. Divuit minuts més tard, el mateix Oribe transformava el penal que el Valls havia comès sobre ell.

Tot i el domini dels pobletans, el Valls ha tingut diverses oportunitats en els últims minuts de la primera part, amb alguna ocasió de Cesc Martínez.

Al minut 37, Oribe ha tingut l’oportunitat de marcar el tercer, però l’encert del porter vallenc ho ha evitat.

Al minut 40, el Valls ha marcat el 2 a 1, amb un gol del capità Albert Plana.

Dos penals a la reanudació

La segona part ha començat d’una manera ben diferent a la primera. Dos penals assenyalats per l’àrbitre en menys de 10 minuts, han permès al Valls col·locar en el marcador un 2 a 3.

El CF Pobla de Mafumet, tot i intentar aconseguir l’empat, ha vist com en el temps afegit, el Valls ampliava més la diferència, i aconseguia el 2 a 4 final.