.

Karim transformant el penal que significava l’1-0. Foto: CF La Pobla

El CF Pobla de Mafumet ha guanyat aquest migdia per 2 a 0 al CF Montañesa, en el partit de la sisena jornada d’aquesta temporada. Els gols de Karim i Carlos Martínez han donat els 3 punts als pobletans.

La primera ocasió del partit ha estat al minut 9, quan Kata, jugador de la Montañesa ha rematat de cap, sense sort. Cinc minuts després ha estat Karim qui ho ha intentat, però la pilota ha acabat sortint per la dreta de la porteria rival.

Al minut 40, però, l’àrbitre assenyalava un penal a favor dels locals. El mateix Karim ha estat l’encarregat de xutar-lo, i marcar. I tan sols 4 minuts més tard, Carlos Martínez, sol davant de la porteria de la Montañesa, ha pogut marcar el 2-0.

En la segona part, la Montañesa ha intentat reaccionar, però gràcies a la bona defensa pobletana i a l’encert del porter Dani Parra, no han aconseguit marcar.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, ha assegurat que “hem estat capaços de defensar molt bé després dels gols”. “Ens estem acostant a les posicions on volem estar”, ha conclòs.

El CF Pobla de Mafumet se situa a la vuitena posició, amb un total de 6 punts. El proper cap de setmana visitarà al Manresa.