.

.

TOTS 21

El Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) i l’Ajuntament de Riudoms convoquen la 31a edició dels Premis Arnau de Palomar en les modalitats d’Investigació, Recerca juvenil, Recull fotogràfic, Narrativa breu, Microrelats, Recull de poesia, Arts plàstiques i Instagramers. La dotació econòmica conjunta dels premis és de 7.000 euros i el termini de presentació de les propostes acaba l’1 d’octubre de 2021. Les bases es poden consultar a https://cerap.cat/bases-premis-arnau-de-palomar-2021 o demanar-les a cerap@cerap.cat

Les modalitats que recullen els premis són les següents:

Investigació: el tema sobre el qual haurà de versar aquest premi, dotat amb 3.000 euros, és ‘Bases per a una ordenació territorial de postpandèmia a Riudoms i el seu entorn’.

Recerca juvenil: premi dotat amb 300 euros i adreçat a joves que realitzin un treball o estudi de recerca amb Riudoms com a objecte d’estudi en qualsevol vessant o àmbit històric, econòmic, sociològic, cultural, etc.

Narrativa breu: relat, conte, recull de relats o contes de ficció, amb temàtica lliure. Dotat amb 500 euros.

Microrelats: premi nou d’enguany dotat amb 500 euros. Els treballs que s’hi presentin han de tractar el tema ‘La societat postpandèmica’.

Recull de poesia: de temàtica lliure, dotat amb 500 euros.

Arts plàstiques: amb una dotació de 1.000 euros, proposa com a tema ‘Habitar’.

Recull fotogràfic: també dotat amb 1.000 euros, que proposa com a tema d’estudi ‘Patrimoni material i/o immaterial de la vila de Riudoms i/o el seu terme municipal’.

Instagramers: dotat amb 200 euros,  està adreçat a fotografies que tractin el tema ‘Habitar’.

Redacció