.

.

TOTS 21


Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca

Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca

L’Ajuntament de Vila-seca ha editat la nova guia de formació que aplega més d’una quarantena de cursos. Els cursos s’iniciaran durant aquest mes de gener i finalitzaran el mes de desembre.

Aquest cursos, que s’imparteixen a les aules del Centre Municipal de Formació i Ocupació “Antic Hospital” de Vila-seca, esdevenen una opció formativa ferma i de gran acceptació per part dels usuaris. A més, la formació podrà ser progressiva durant tot l’any, ja que s’ofereixen diferents nivells dels cursos d’ofimàtica i idiomes, el qual permet obtenir una formació transversal i continuada.

Els cursos de formació són d’Informàtica, Idiomes, Prevenció de Riscos Laborals, Hostaleria, Manipulació d’Aliments, Construcció, Atenció Domiciliària, Gestió de caixa, Màrqueting digital, DEA, Carretoner, Internacionalització de pimes, Aparadorisme nadalenc i Gestió de magatzem.

La informació es pot recollir al mateix Centre Municipal de Formació i Ocupació, al carrer de l’Hospital, 1 o trucant al telèfon 977 39 43 25.