.

.

TOTS 21


El nou horari d’atenció és els dilluns, de 10:00 a 14:30; i els dimecres, de 15:00 a 19:00h. Foto: Ajuntament

El Centre Cívic del Carme reobre aquest dimecres, 6 d’abril el Punt d’Informació i Orientació sobre protecció internacional, instal·lat en dependències municipals per acord de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR).

El PIO és un servei d’atenció personalitzada on s’ofereix informació i orientació sobre protecció internacional i dret d’asil. Està destinats a persones nouvingudes a Reus que siguin sol·licitants de protecció internacional, refugiades, apàtrides i denegades d’asil. El servei dona resposta a les situacions de vulnerabilitat i risc d’exclusió social en què es troben les persones refugiades i realitzar derivacions i acompanyaments als recursos socials del municipi.

El servei del Centre Cívic del Carme permet atendre tres persones o famílies cada tarda, de manera individual per part d’una tècnica del PIO. El nou horari d’atenció és els dilluns, de 10:00 a 14:30; i els dimecres, de 15:00 a 19:00h.

L’Ajuntament de Reus i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat col·laboren de manera habitual en diferents projectes vinculats al departament municipal de Solidaritat i Cooperació. La CCAR té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, alhora que treballen per afavorir els processos d’inclusió social de les persones refugiades i immigrants a Catalunya.

Redacció