.

.

TOTS 21


La jornada tècnica ‘Tecnologia digital i l’optimització de l’experiència turística’, organitzada pel departament de Consultoria Tecnològica del centre tecnològic Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, reunirà el divendres 28 d’octubre experts en tecnologia digital i en la gestió turística, que parlaran sobre les solucions tecnològiques clau per a la millora de l’experiència i per a l’adaptació de les empreses i recursos turístics a les necessitats futures del sector.

L’esdeveniment, que se celebrarà al Celler de Vila-seca, s’obrirà amb un debat inspirador entorn les tecnologies clau al servei de l’experiència turística entre el responsable de turisme i cultura de consultoria tecnològica d’Eurecat, Xavier Cubeles, i el periodista especialitzat en tecnologia, Albert Cuesta.

A més, es reflexionarà entorn els nous formats disponibles per generar experiències i interacció digital amb els clients turístics, en la conferència impartida pel cofundador i CMO de Broomx, Ignasi Capellà.

Es posarà de manifest el paper fonamental de la tecnologia digital a les organitzacions turístiques per optimitzar els punts de contacte amb el visitant en les diferents fases del cicle de vida de l’experiència, tant abans com durant i després del viatge. I les oportunitats que aquestes tecnologies ofereixen per digitalitzar l’oferta turística, oferir una experiència innovadora i més immersiva, facilitar la definició de les estratègies de màrqueting i promoció, o interpretar i gestionar dades.

La jornada, que serà presentada per la vicepresidenta del clúster TIC-Turisme i directora de vendes a Espanya i LATAM d’Hotels Network, Cinta Massó, comptarà també amb una taula d’experiències en l’àmbit turístic moderada i dinamitzada pel cap d’Organització i Gestió del Coneixement a l’Agència Catalana de Turisme, Agustí Rochet. S’hi presentaran els casos d’aprofitament digital per a la millora de l’experiència del Patronat Provincial de Turisme de Costa Blanca, Vivood Landscape Hotel, la Casa Batlló, la ruta del vi de la DO Empordà i el Festival Cruïlla Barcelona.

La benvinguda de la jornada comptarà amb la participació de la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza, de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i del cap de Partenariats Globals i Innovació Turística del departament de Consultoria Tecnològica d’Eurecat i gerent del CoE in Tourism Innovation, Ignacio de las Cuevas.

Un cop finalitzat l’esdeveniment, els participants podran realitzar una visita al museu del nou Celler noucentista de Vila-seca i als seus interactius, així com gaudir del seu videomapping, una experiència virtual que permet endinsar-se en el procés de la primera construcció de l’edifici per part de l’arquitecte Pere Domènech i Roura.

Redacció