.

Els jugadors del Catllar, capcots després d'una derrota. Foto: eltravesser.cat

La segona volta no ha començat bé per al Club Esportiu El Catllar, cosa que no fa més que demostrar que encara hi ha molta feina a fer si es vol arribar al maig amb la salvació a la butxaca. I no ha començat bé, a part del resultat, pel joc mostrat pels d’Àngel Garcia, que han sigut incapaços de produir accions de perill en tota la segona part (el primer xut ha estat una falta d’Imanol al 89′). A la primera hi ha hagut més arribades, però la sensació que el gol era a prop d’arribar no s’ha tingut en cap moment.

Tampoc el Tecnofutbol ha fet mèrits per avançar-se al marcador. De fet, ha tingut menys presència ofensiva que els visitants (només s’han aproximat a porteria en alguna jugada a pilota aturada), cosa que ha fet que la primera part fos força avorrida per a l’espectador. El Catllar ha sortit trepitjant més camp contrari als primers minuts, però la majoria de xuts han arribat poc abans del descans. Una canonada de Ionita que ha sortit fora una mica abans d’una falta servida per sorpresa de Grau cap a Imanol (39′) que l’extrem no ha pogut finalitzar bé han estat les opcions més destacades.

La segona part, per contra, ha començat força més animada, amb el Tecnofutbol portant el pes del partit. Al minut 10′ podria haver estrenat el marcador, quan a Jonatan li han deixat molt bé de cara una pilota a la frontal de l’àrea que d’un xut sec ha enviat al pal dret de la porteria de Ródenas. Era l’ocasió més clara del partit, però no l’única que tenien els locals, que durant uns minuts han posat setge a la porteria del quadre catllarenc. A mesura que passaven els minuts s’anava confirmant el domini dels barcelonins, que al 73′ han tingut un contraatac perillós, molt ben dirigit però que no han sabut finalitzar.

Jonatan marca i sentencia

I enmig de tot això, el Catllar ni tan sols ha pogut inquietar el porter Pérez. El bagatge ofensiu de la segona part ha estat molt pobre, i quan semblava que el 0-0 era un resultat positiu pel que s’estava veient al terreny de joc ha arribat el gol dels locals. Faltaven nou minuts de partit més l’afegit i en un córner servit des de la dreta altre cop el menut Jonatan ha aconseguit sortir-se’n amb la seva i ha acabat enviant, ara sí, la pilota al fons de la xarxa.

Hi havia molt poc temps de reacció, però la dinàmica del partit (o de la segona part, més aviat) no ha canviat. És més, l’ocasió més clara d’aquests darrers minuts ha estat per al Tecnofutbol, en un u contra u de Marcos amb Ródenas que ha resolt molt bé el porter visitant. La resta de temps ha passat amb els quatre canvis que ha decidit fer el tècnic local durant aquest període i amb les oportunes pèrdues de temps dels seus jugadors. Caldrà veure, doncs, si amb la visita de l’Igualada de la setmana que ve (un conjunt que es troba tan sols un punt i una posició per sobre del Catllar) l’equip aconsegueix recuperar els bons resultats que havien arribat amb l’any nou.

Fitxa:

CE Tecnofutbol: Pérez, Serrano (Ibla, 88′), Franco, Héctor, Sebas, Jorge, Arnau, Matías, Jonathan (Raúl, 88′), Fabia (Marcos, 83′), Felipe (Sosa, 89′).

CE El Catllar: Ionita, Pol, Romà (Gómez, 87′), Raúl, Miki, Kako (Roldán, 46′), Imanol, Grau, Àlex i Luis.

Gols: 1-0 (81′) Jonatan.

Targetes: grogues als locals Felipe (31′), Héctor (62′) i Marcos (88′) i als visitants Romà (32′) i Grau (89′).