.

El partit es jugarà

El partit es jugarà a Alacant

El Lucentum Alicante és un equip amb un bloc de nacionals molt potents. L’equip compta amb jugadors amb experiència a LEB Or com  Adrián Fuentes, Javi Marín (cedit CAI), Xavi Hernández, Navajas o Samu Domínguez. Defensivament és un conjunt molt intens sobre tot a partir de mitja pista defensiva. A més, tenen molt bona capacitat atlètica amb jugadors amb molta presència a la pintura entre els que destaca Samu Domínguez amb una gran capacitat rebotejadora i molta mobilitat ofensiva.

En atac, compten amb jugadors amb molt de talent. El seu base, Fuentes, porta de meravella la batuta de l’equip i és un especialista a l’hora de jugar situacions de pick&roll. A més, tenen jugadors molt perillosos des de la línea de 3 ( Hernández, Navajas), i un jugador molt capaç de jugar 1×1 com és Javi Marín.

Els tarragonins arriben a la cita amb la moral ben alta després de proclamar-se campions de la Lliga Catalana LEB. L’equip, però, haurà de ser capaç d’aparcar l’eufòria i canviar el xip de cara a la primera jornada de la competició lliguera.

En paraules de l’entrenador, Berni Álvarez, “anem amb mola il·lusió i ganes per començar bé i amb molta confiança després lliga catalana. Però haurem de seguir la línea d’intensitat i el control de rebot i pèrdues que vam marcar als partits de pretemporada si ens en volem endur la victòria en una pista molt difícil”. El tècnic tarragoní trasllada tota la pressió a l’Alacant: “Ells són els favorits, tenen jugadors molt contrastats i serà un partit molt complicat. però anem a Alacant a lluitar al màxim per sumar un bon resultat”.

David Fernández considera que “serà un partit dur contra un dels millors rivals de la categoria. Haurem d’estar molt centrats durant tot el partit. Després de la Lliga Catalana ha quedat clar que si ens hi posem podem competir contra rivals millors, però cal que estiguem molt concentrats i treballem al màxim”.

Dominique Ferguson debutarà

El CBT podrà comptar finalment amb  Dominque Ferguson. El pivot americà, que es va perdre la Lliga Catalana per problemes amb el trànsfer podrà disputar així el seu primer partit oficial amb l’equip del Serrallo. De la seva banda el tarragoní Ferran Torres serà dubte fins a l’últim moment per unes molèsties a l’abductor.