.

El Cornellà, víctima del millor moment del CBT

El CBT ha superat aquest dissabte al CB Cornellà per 92-64, en un partit on els visitants només van ser rivals durant els primer 10 minuts de partit on els dos equips canviaven cistelles i cap dels dos es feia amb el control del partit. Eren minuts on els del Baix Llobregat vivien principalment de l’aportació dels seus jugadors exteriors.

El primer quart va acabar amb una ajustat 20-18, però el segon quart va ser decisiu pel desenllaç del partit. L’equip blau va començar a rutllar a la perfecció, tant en defensa com en atac. Cornellà no podia desplegar el joc que volia i es veia ofegat per la defensa dels homes de Berni. Gràcies a l’excel·lent defensa i les recuperacions de pilota, els contraatacs i les cistelles fàcils es repetien. Tot plegat va permetre arribar a la mitja part amb una clar 47-33.

El partit havia quedat decidit. Poca història més tindria i sobretot els darrers vint minuts van servir per que alguns jugadors recuperessin sensacions dins de la pista. I un d’aquest va ser Arthur Alaminos, que va protagonitzar el seu millor partit de la temporada, recuperant sensacions que feia temps que no tenia. Amb 18 punts (89% en tir de camp) va ser un dels jugadors més destacats del partit.

Proper partit lluny del Serrallo

La setmana vinent, coincidint amb el darrer partit de la primera volta, l’equip visitarà una de les pistes més complicades de la lliga. Serà la pista del CB Quart, equip que darrerament passa per un dels millors moments de la temporada.