.

IMGP2362

Si algun partit ha és un pur tràmit pel CBT serà el que els blaus jugaran aquest dissabte a les 20h a Castelló davant d’un dels equips cridats a buscar l’ascens a LEB or.

El conjunt de Berni Àlvarez s’enfrontrà als Amics de Castelló, segon a la lliga, sense cap tipus de pressió, fet que a Castelló preocupa.

Els blaus arriben al partit amb la permanència assegurada des de fa jornades i sense aquella pressió de voler guanyar a casa.

La derrota davant de Càceres la setmana passada ha fet que els extremenys en tinguin prou guanyant a Guadalajara per ser campions i per tant no depenen del que faci e CBT a Castelló.

El Castelló per ser campió i pujar directe necessitaria guanyar al CBT i esperar la derrota de Càceres a casa.

Berni Àlvarez ja ha avisat que l’equip anirà a competir i que tot i no jugar-se res, és important mantenir aquell esperit combatiu que ha acompanyat al CBT durant bona part d’aquesta temporada.

En la primera volta el CBT va perdre contra el conjunt de la Plana per una diferència de 8 punts (87 – 95). Amb aquest partit el conjunt blau posa punt final a aquesta temporada després d’haver aconseguit la permanència a quatre jornades per finalit- zar la lliga.