.

Els tarragonins reben un dur rival en ple Carnaval

El CBT rebrà la visita, aquest dissabte a les 17:00, un os de la categoria, el Sabadell Sant Nicolau. El partit ha estat avançat d’hora per permetre a l’afició gaudir del Carnaval de la ciutat.

Els del Vallès arriben al Serrallo com a tercers classificats, amb les mateixes victòries que els blaus, després de guanyar al CB Quart. Els de Berni Álvarez hauran de treballar de valent per mantenir la bona ratxa de les darreres jornades, vuit victòries consecutives, ja que els sabadellencs són un dels millors equips de la categoria.

El Sabadell Sant Nicolau destaca per ser l’equip més físic del grup, amb un domini absolut del rebot, i molta presència a la pintura. Jugadors com Johan Kody i Joan Pardina, que han tingut minuts amb l’equip ACB del Manresa, a més de Sergi Clotet i el veterà Espuña (ex CBT) , configuren un dels jocs interiors més contundents de la categoria. Els sabadellencs compten, a més, amb la direcció d’un dels millors bases de la lliga, Xavi Costa, que ha estat clau a les últimes victòries del seu equip.

Els blaus, que continuen sense poder comptar amb Dani Martínez, baixa encara per la lesió al turmell, afronten aquest partit amb moltes ganes de mantenir la bona dinàmica de resultats i consolidar-se al capdavant de la classificació. Berni tindrà disponibles a la resta de jugadors de la plantilla i completarà la convocatòria amb el jove jugador del Messer Masculí Marc Giménez.