.

La fotografia conjunta de tots els equips ha servit per tancar una jornada especial i molt esperada per tots els membres del Club Bàsquet Tarragona. Foto: JC Borrachero

El CBT ha fet la seva posada de llarg aquest vespre, després del partit del primer equip. Tots els equips del Club han estat presents avui al Pavelló del Serrallo per fer-ne la seva presentació, en un acte ple d’emoció i il·lusió, la que representen tots els jugadors i jugadores del CBT i les seves escoles vinculades.

La jornada l’ha obert el reconeixement als entrenadors del club, seguit del discurs del president del CBT, Jacint Rodríguez. El màxim responsable del club, acompanyat de la Junta Directiva, ha destacat “la il·lusió de tots els nens i nenes, que és el que ens empeny a nosaltres a treballar cada dia amb més ganes”.

Després de la part institucional, han tingut lloc els agraïments a tots aquells que fan possible que el Club Bàsquet Tarragona sigui el club referent del bàsquet tarragoní. Els socis, els patrocinadors i els pares i les mares dels jugadors. Tots ells parts imprescindibles per fer d’aquest projecte, un projecte il·lusionant que sempre mira endavant.

El plat fort ha estat la presentació, un a un, de tots els equips. Començant pel preinfantil femení fins al júnior masculí A, tots ells han gaudit del seu particular moment de protagonisme acompanyats de llum i música. Tot just després ha estat el torn de les escoles vinculades al CBT, totes elles fonamentals pel futur del club: La Salle Torreforta, El Carme, L’Estonnac, Carmelites i l’Escola CBT.

La presentació de l’equip sènior femení i del Verma CBT han estat el preludi de la presentació oficial del primer equip, allí on tots els joves jugadors del club somien en arribar. Encapçalats pel seu entrenador, Berni Álvarez, i pel seu capità, David Fernández, els jugadors del primer equip del CBT han acaparat totes les mirades dels presents.