.

.

TOTS 21


El Club Bàsquet Tarragona ha presentat la primera edició del Campus Shooters, un campus que tindrà lloc entre els dies 16 i 22 de juliol a Bellver de la Cerdenya. Shooters és un campus dirigit a jugadors i jugadores nascuts entre el 2000 i el 2007, la idea és aprofitar una setmana d’estiu per treballar tècnica individual i tecnificació de tir. El campus està obert per a jugadors del CBT i per a jugadors de fora del nostre club. Les inscripcions ja es poden formalitzar a la pàgina web del Club Bàsquet Tarragona. Els jugadors i jugadores participants al I Campus Shooters del CBT gaudiran de les millors instal·lacions per la pràctica del bàsquet: el Pavelló Municipal de Bellver de la Cerdenya, diverses pistes cobertes, piscina municipal per gaudir de les estones d’oci.

El bàsquet serà el protagonista d’una setmana d’estiu que pretén ser una experiència inoblidable per a tots els participants. A més del bàsquet, els coordinadors del campus Shooters també han confirmat diverses activitats d’aventura amb els monitors titulats, d’aquesta manera es completa una setmana d’esports i emocions.

Hèctor Marín és entrenador del Senior femení del Club Bàsquet Tarragona i coordinador del campus Shooters “farem una sessió al matí i una a la tarda, treballarem per millorar aspectes tècnics i tàctics dels jugadors, i perfeccionament individual en aspectes que possiblement no es treballin tant durant la temporada” ha comentat l’Hèctor. El coordinador del campus Shooters també ha parlat sobre els objectius marcats per al campus “Volíem tornar a oferir un servei durant els mesos d’estiu als/les jugadors/es des del Club, a les escoles vinculades i a jugadors d’altres Clubs. Serà una setmana intensa i molt positiva per la millora tècnica de cada jugador”.

L’anada i tornada des de Tarragona fins a Bellver de la Cerdanya es realitzarà en autocar que disposa el mateix club, a més, s’assegura un entrenador de bàsquet cada 10/12 jugadors per garantir el millor servei als nostres jugadors. Pots trobar tota la informació a la pàgina web del Club Bàsquet Tarragona, també es pot realitzar la inscripció online. Per qualsevol dubte es pot trucar al 977 237 558 o apropar-se a les oficines del CBT situades al pavelló del Serrallo.