.

Un dels darrers partits del CBT

Després de dues temporades disputant el play off, i malgrat no haver aconseguit l’ascens sempre per la mínima, el CBT podria veure premiat el seu gran treball amb la possibilitat de jugar la propera temporada a LEB Plata. I és que la Federació Espanyola de Bàsquet ha obert les portes de la categoria al club tarragoní, de cara a poder realitzar la inscripció i esperar a possibles baixes o places lliures.

Els blaus estan actualment buscant els suports necessaris per poder construir un projecte esportiu i econòmic i optar a tornar a competir en categoria LEB.

Loli Salas, presidenta del club, destaca la importància de les properes setmanes per saber si l’equip podrà aspirar finalment a la LEB Plata. “Després d’haver de renunciar a la LEB Or fa dues temporades, malgrat haver aconseguit la permanència a la pista, i d’haver quedat a les portes de l’ascens en dues ocasions, creiem que hem fet mèrits per optar al retorn a les lligues LEB. Les properes setmanes són claus. Si aconseguim els suports necessaris per construir un projecte LEB podríem fer el pas i presentar la inscripció i la documentació pertinent. Després caldria esperar una plaça”.

D’altra banda, l’entrenador de l’equip, Berni Álvarez, valora molt positivament aquest possible ascens. “Seria una gran noticia. Fa dos anys va ser molt dur haver de renunciar a la LEB Or tot i haver aconseguit la salvació esportiva. Però vam saber aprofitar l’oportunitat per assentar les bases d’un projecte de ciutat i de província. Portem dos anys lluitant per l’ascens amb un equip de gent de Tarragona. Amb jugadors molt joves que han crescut molt durant aquestes dues temporades i que ara estan perfectament preparats per donar el salt. Estem davant d’una oportunitat única. Costarà molt tornar a tenir tants jugadors d’aquí i amb tant de nivell. Cal aprofitar l’ocasió”.