.

.

TOTS 21

El Club Bàsquet Tarragona llança una campanya per portar els aficionats del bàsquet al Pavelló del Serrallo. Amb l’obertura dels aforaments La Casa del Bàsquet obre les portes aquesta temporada 21/22 a tots aquells interessats en el bàsquet. “És el moment de potenciar el bàsquet de la ciutat de Tarragona, ajuda’ns a fer del Pavelló del Serrallo el fortí que sempre ha sigut”, assenyalen des del club en nota de premsa.

La gran novetat d’aquesta campanya, està en el fet que per primer cop en els quaranta-tres anys d’història del club els protagonistes són els jugadors i jugadores dels dos primers equips del club,, amb una aposta clara per donar visibilitat a l’esport femení.

En aquesta campanya s’ha volgut buscar la proximitat amb les jugadores i jugadors del primer equip, utilitzant el nom de la ciutat de procedència o d’un element representatiu que ells han pogut escollir. Una manera de conèixer o apropar-se als jugadors i jugadores del primer equip. La campanya està inspirada en la famosa sèrie de televisió “La casa de papel”.

La campanya va vinculada a una campanya de socis. Amb la recuperació de la normalitat, el club vol activar la captació de socis/es. A partir de 70 euros, tots els aficionats al bàsquet de la demarcació podran gaudir de La Casa del Bàsquet. Per donar-se d’alta tots els que ho desitgin poden fer la sol·licitud al següent enllaç: https://cbtarragona.playoffinformatica.com/preinscripcio/5/FORMULARI-ALTA-SOCI-CLUB-BASQUET-TARRAGONA/?nvf=1

Redacció