.

Un dels moments del partit amistós jugat al Serrallo. Foto:CBT

Un dels moments del partit amistós jugat al Serrallo. Foto:CBT

El Club Bàsquet Tarragona es va imposar ahir al Colegio St. Norbert de Wisconsin equip de la NCAA III (61-54).

Els americans estan realitzant una mini gira per espanya i ahir van fer parada a Tarragona per merdir-se a l’equip blau. Els de Berni Álvarez, que fa setmanes que han tancat la temporada, contaven amb moltes baixes. Entre elles les de tres dels quatre jugadors interiors de l’equip. El CBT va completar la convocatoria amb joves de la pedrera. 7

El partit, que va seguir seguit per prop de 200 espectadors, va comptar amb moments de bon bàsquet, si bé el moment de la temporada va fer que el ritme de joc no fos gaire alt. Tot i així, el públic va poder gaudir amb els triples de Santiago, màxim anotador del partit amb 13 punts i amb les demostracions de poder físic d’alguns dels jugadors americans.

El més important en un dia com ahir no era el marcador, que va acabar per reflectir la superioritat del conjunt local, sinó aprofitar el partit per donar minuts als jugadors del planter. A més de Santiago un dels homes destacats al partit d’ahir va ser Jordi Barberà. El tarragoní ha estat una de les peces claus del filial aquesta temporada i ahir es va convertir en un dels protagonistes del partit, sobre tot a partir de la expulsió per 5 personals de Ferran Torres. A més, jugadors del filial com Menéndez (2p) i els júniors Solé (2p) i Sisteré, també van poder gaudir ahir de l’oportunitat de debutar amb el primer equip de Tarragona, ni que fos en partit amistós.