.

Foto del equip preparant un partit

Foto del equip preparant un partit

Queden quatre jornades de lliga regular i l’Ibersol CBT en disputarà tres lluny de Tarragona. El primer serà aquest dissabte a la pista del Mataró Parc Boet, el novè classificat. Totes les aspiracions dels blaus passen per la victòria, però l’entrenador Berni Álvarez ja avisa que no serà fàcil. “Serà molt més competit del que es pot pensar si tenim en compte el partit de l’anada”, assegura. Els blaus van guanyar per 109 a 47 amb els recordats 12 triples d’Adrià Duch.

Per a aquest partit, l’entrenador de l’Ibersol CBT podrà comptar amb tots els seus jugadors, inclosos Dani Tugores i Pape Mbaye, que arrosseguen molèsties però no perilla la seva presència al partit.

Berni Álvarez veu el rival com un equip “amb una bona combinació de jugadors, tenen bon equip. Són perillosos amb el joc interior, amb Moore, que està fent bons números. També haurem de vigilar a jugadors com Puig, Aza o De Pree”.

L’entrenador blau finalitza recordant “el precedent de l’any passat, quan vam perdre a la seva pista. Nosaltres anem amb il·lusió i ganes, i sobretot a intentar retallar-li una setmana més al calendari mantenint les posicions de final four”.

El partit, corresponent a la jornada 23 de la Lliga EBA, es disputarà el dissabte 30 a partir de les 18:30h al Pavelló Eusebi Millan.