.

.

TOTS 21


Isma Torres amb el seu equip a Xile. Foto:Ancud

Isma Torres amb el seu equip a Xile. Foto:Ancud

El CBT segueix intentant cobrir la baixa de Dominique Ferguson. Els blaus busquen un jugador interior per a tapar la posició que ha quedat buida amb la marxa de l’americà.

Després de tallar a Ferguson l’equip de Berni Àlvarez va intensificar les negociacions amb Isma Torres, pivot nacional contrastat.

Torres de 35 anys i que ha jugat a la LEB amb equips com Calpe, Tenerife, Los Barrios, Bilbao, Inca o Menorca i a l’ACB amb Càceres actualment es troba sense equip durant quatre mesos. El pivot andalús juga a la lliga de Xile amb l’ABA Ancud amb qui ja ha acabat la competició.

Isma Torres va arribar a venir a Tarragona per tancar l’acord amb el CBT però les proves mèdiques i el fet de tenir molèsties físiques van determinar que la seva incorporació no podia ser immediata i els blaus van acabar descartant el seu fitxatge.

El CBT segueix treballant per buscar un pivot i el darrer nom que té sobre la taula és el del lituà Darius Silinskis. Silinskis de 30 anys i amb un passat on llueix una temporada al Zalguiris de Kaunas l’any 2002, es troba actualment jugant a la segons divisió del seu país. Aquest pivot de 2,17 va passar per la lliga espanyola defensant la samarreta del CBHuelva la campanya 2007/08. El club ha d’estudiar encara les condicions en que arribaria Silinskis que seria opció important pel joc interior del CBT.

En cas que no s’acabés de tancar aquesta operació els blaus podrien optar pel mercat americà on hi hauria dos jugadors que podrien adaptar-se a les demandes del CBT sobretot en l’àmbit econòmic.

Quim P. Casadesús