.

Imatge del primer partit amistós del CBT.

L’equip es presentava a Sant Julià De Vilatorta per jugar contra la Universitat de Northwestern amb 8 jugadors del primer equip i 4 del filial.

Després d’una setmana d’entrenaments Berni es plantejava el partit com una sessió més d’entrenament. Des d’un bon inici va obligar als jugadors a jugar amb un ritme alt. Evidentment les imprecisions i el poc encert eren la tònica de l’equip que només feia una setmana que entrena.

L’equip americà amb més dies de preparació, va agafar les regnes del partit des d’un bon començament, però els jugadors de Berni, no es van deixar intimidar.

Sobre la pista de Sant Julià ja es van poder veure les primeres accions dels nous jugadors, Gallardo i Salvó, amb les samarretes tarragonina.

Durant els primers vint minuts el marcador va anar prou ajustat, fins als dos darrers minuts del segon quart on un parcial de 6-0 pels americans va posar l’electrònic amb un 40-32, que marcava la màxima diferència fins al moment.

A l’inici del tercer quart semblava que el partit es podia trencar del tot per part de l’equip universitari, agafant amb dos minuts una diferència de quinze punts (49-34). Amb la diferència per sobre dels deu punts es va jugar el tercer quart, on semblava que les forces dels jugadors del CBT començaven a fallar.

El marcador al final del tercer era 62-49. Durant els primers instants dels darrers 10 minuts, els jugadors de Berni van pujar el nivell defensiu, aconseguint retallar una mica les diferències, però a cinc minuts pel final, les piles es van acabar definitivament. Al final el marcador va reflectir una clara diferència per l’equip Americà, 85-63.