Càceres Baloncesto 91 – CBT 68

El CBT segueix sense trencar la dinàmica negativa

Un CBT molt mermat per les lesions no ha pogut fer res davant d’un poderós Càceres.

Els tarragonins han caigut de forma més que clara davant el conjunt extremeny, un dels millors de la lliga.

L’equip de Berni Àlvarez va arribar a estar per uns instants al segon quart per davant al marcador fins que van despertar els locals que amb un parcial de 23 a 3 van deixar sense opcions a un CBT que al descans ha perdia de dinou punts.

Les lesions de David Fernàndez i Ferran Torres que els van deixar sense jugar i un Hester que tornava però que encara no està al 100% van ser massa factors en contra que el conjunt de Berni Àlvarez no va poder superar.

L’entrenador blau, Berni Àlavarez, tindrà feina ara per aconseguir que l’equip torni a trobara aquell moment de joc i psicològic que l’havia portat a sumar tres victòries de forma seguida. Després de la derrota a Càceres el CBT suma ja quatre partits consecutius perdents.

Els dels Serrallo sumen cinc victòries per vuit derrotes. El pròxim partit del CBT serà el dia 3 de gener al Serrallo davant del líder Castelló que només ha perdut un partit fins ara.