.

.

TOTS 21

El rival del CBT en el partit del dissabte serà l'Àvila, un dels candidats a l'ascens. Foto: Cedida

El rival del CBT en el partit del dissabte serà l’Àvila, un dels candidats a l’ascens. Foto: Cedida

El Club Bàsquet Tarragona buscarà el dissabte a partir de les 19:00, en el pavelló del Serrallo, la tercera victòria de la temporada, després de les dues últimes victòries a casa contra el Clíniques i a Vitòria contra Araberri, ara el CBT es retroba amb la seva afició i busca reafirmar el seu bon estat de forma amb una victòria de prestigi. Per això, Berni Álvarez comptarà amb l’equip al complet, amb l’únic dubte de David Mesa, el pivot no ha entrenat durant la setmana per un cop que va rebre en la seva espatlla dreta en el transcurs del partit contra el Araberri, però s’espera que pugui estar per al dissabte. El CBT afronta el partit amb la confiança d’haver-hi assolit dues victòries consecutives, però al davant tindrà a l’Àvila, un dels equips més forts de la categoria, i un clar candidat a l’ascens. Els castellà-lleonesos arriben amb un balanç de tres victòries i una sola derrota. Una de les principals armes amb les quals esperen comptar el CBT per aconseguir la victòria és la seva afició. El club desitja que el Serrallo presenti una bona entrada el dissabte i animi des del principi a l’equip. Per a això, des del club s’han organitzat actes com un concurs per guanyar un rellotge de la joieria Santa Gemma, a més del tradicional concurs d’un lot de productes marca Adidas.

Al davant, l’equip de Berni Álvarez tindrà un Àvila que arriba a Tarragona amb la intenció d’afermar-se en els primers llocs de la classificació. Per a això, compte en la seva plantilla amb gent de gran nivell, com el base Álvaro Lobo, que ve de jugar l’any passat en LEB Or, i aquesta temporada està sent dels bases més anotadors de la categoria. Per dins també compta amb gent de molt nivell, com el pivot d’origen ugandés Alan Sebirundi, que l’any passat va aconseguir l’ascens amb el Càceres, i aquest any vol repetir èxit, Sebirundi és un dels millors rebotajadors, amb més de 8 captures per partit, a més destaca que 4,3 rebots són en atac.

Per a Berni Álvarez “probablement, Àvila sigui el rival més dur amb el qual hem jugat fins ara, és un equip amb molta experiència en la categoria, amb el mateix nivell de duresa de l’any passat, però amb més talent, sobretot gràcies a la parella Álvaro Lobo i Carles Marzo”. No obstant això, es mostra convençut que “si sortim ficats en el partit i els igualem en duresa podrem competir”. Finalment ha destacat que la victòria seria molt important per “fer-nos forts a casa”