.

.

TOTS 21


El CBT s'enfronta aquesta tarda al Cornellà

El CBT s'enfronta aquesta tarda al Cornellà

Aquesta tarda a les 18:30h visita el Pavelló del Serrallo un dels equips històrics de les competicions FEB. El CB Cornellà un equip format per una barreja de jugadors joves i algun veterà de molta qualitat, serà el proper rival dels homes de Berni, que després de guanyar al Mongat i al Santfeliuenc busquen per primer cop durant la temporada la tercera victòria consecutiva.

Si no hi ha cap lesió de darrera hora, Berni podrà comptar al igual que la setmana passada amb tots els jugadors i el seu objectiu és no fer masses variacions respecte als darrers partits. “Intentarem apretar tot el cap i jugar ràpid, utilitzant molt el pick and roll en algunes situacions concretes”.

Cornella te una combinació de joventut i veterania que es complementa a la perfecció. L’equip del Baix Llobregat porta un bagatge de quatre partits guanyats i els mateixos de perduts. El ritme de l’equip el marquen Oliva i Sobrepera, dos jugadors amb molt experiència que assumeixen bona part el joc ofensiu de l’equip. El seu referent interior és un altre jugador amb molta experiència, Alex Sanmartin, un jugador dur i amb molta capacitat rebotejadora. En relació als jugadors joves de l’equip s’ha de destacar a Joan Pau Pilan, un gran tirador que porta més d’un 40% en tirs de tres aquesta temporada.