.

.

TOTS 21

Una de les darreres etapes de Sanjosé a la banqueta blava Foto:CBT

El CBT diu adéu a un dels seus fundadors com va ser Jesús Sanjosé. Sanjosé ha mort aquest dilluns als 64 anys d’edat i després d’una malaltia diagnosticada aquest passat estiu.

Històric entrenador del CBT, per les seves mans han passat jugadors com emblemes del bàsquet tarragoní com Torribas, Jordi Tombas o el mateix tècnic del CBT, Berni Àlvarez.

Sanjosé va ser l’any 1978 un dels vint fundadors del CBT on havia arribat provinent com la majoria del Nàstic. Ell mateix va ser el primer entrenador de l’equip blau aqueslla mateixa temporada i el va tornar a entrenar en diferents etapes.

Un ascens a segona divisió la temporada 1987/88 i a primera B a Gandia amb aquell equip amb Berni Àlvarez, Jordi Tombas, Edu Canals o Xavi Puig entre d’altres.

Sanjosé també va passar pel bàsquet Valls i el Reus Deportiu.

El club retrà homenatge a Jesús Sanjosé a la prèvia del partit que aquest pròxim dissbte a les 19h ha de jugar al Serrallo davant del Marín. Des del club s’està treballant per a decidir quin tipus d’actes es realitzen per a recordar a la figura d’un dels fundadors de l’entitat blava.