.

.

TOTS 21


Els blaus no poden fallar contra el Pardinyes

El CBT visita aquest dissabte la pista del CB Pardinyes amb l’objectiu de consolidar-se al capdavant del grup C de la Lliga EBA. Els de Berni Álvarez volen mantenir les bones sensacions dels darrers partits i encadenar la cinquena victòria consecutiva contra un conjunt lleidatà que ve de guanyar al Cornellà.

El CB Pardinyes compta amb el poder interior d’Edu Villacampa, (segon jugador més valorat de la categoria i ex CBT) i una bona línia exterior liderada pel base Pau López i els exteriors Gerard Sevillano i el vinculat del Lleida Marc Rubin de Celis. A més, l’equip compta amb joves promeses lleidatanes, com David Cuellar i Roger Lliteras, que van tenir un paper destacat al partit d’anada al Serrallo.

Els blaus es presenten a la cita amb la important baixa de Dani Martínez, que es va lesionar el turmell a l’entrenament de dimecres i que es perdrà el partit d’aquest dissabte. Berni podrà comptar amb la resta de jugadors i completarà la convocatòria amb el jove jugador del Messer Masculí Marc Giménez.

En paraules de Berni Álvarez, el Pardinyes és “un equip molt complet, amb jugadors importants a la categoria com Villacampa, López o Sevillano i amb joves amb molt talent”. A més valora així la important baixa de Dani Martínez, “caldrà que tothom doni una passa endavant per suplir la baixa del Dani que estava sent un jugadors important en els darrers partits”.