.

.

TOTS 21


El CB Salou ha anunciat aquest dilluns el fitxatge de Dejan Bjelic. Nascut el 1990 a Sèrbia, amb una altura de 2,09 metres juga en la posició de pivot.

Bjelic ja coneix la lliga espanyola, ja que anteriorment havia jugat al CB Tarragona. Aquesta última temporada ha militat al Shumen Basket, equip de la primera divisió búlgara. Allà ha aconseguit 14,8 punts (59,3% de dos i 23,3% de tres) i 12,7 rebots per partit. Ha jugat també a altres lligues europees com Romania, Sèrbia, Bòsnia, Montenegro, Bulgària, Geòrgia i Eslovènia.

Es tracta d’un jugador que aportarà experiència i intimidació sota canasta al conjunt de Jesús Muñiz. Amb Bjelic el CB Salou suma la quarta incorporació a la plantilla de LEB Plata.

D’altra banda, la capital de la Costa Daurada es prepara per acollir un duel ACB. Serà el dimecres 7 de setembre (a partir de les 19:30 hores) en el marc del II Tornegi Vila de Salou, que enfrontarà el València Bàsquet i el Joventut. El preu de l’entrada és de 5 euros, si bé l’accés serà gratuït per als menors de 12 anys.

Inscripció anticipada: https://bit.ly/3AztRI0 

Redacció