.

Un moment de la cursa celebrada al Catllar

Un moment de la cursa celebrada al Catllar

Aquest diumenge es va disputar el 1r Canicross dels diables a El Catllar, organitzat per la colla de diables de la vila, i que forma part dels esdeveniments que aquesta organitza amb motiu del seu 10è Aniversari.

La cursa va reunir quasi una vintena de participants acompanyats pels seus gossos, que van recórrer una distància de 5,3 quilòmetres pel terme del municipi amb sortida i arribada davant del local de la colla.

Els participants van trobar-se trams de terra seca, fang, aigua i asfalt fent una combinació de terreny divertit per a tothom i en especial per als gossos.

El pòdium femení

El pòdium femení

Els premis estaven diferenciats en dues categories, i van ser entregats per representants dels col·laboradors i patrocinadors que van ajudar en la realització d’aquesta cursa. Els guanyadors van ser Oscar Oliver, acompanyat per la Ninja; en segon lloc, Aaron Bernaus, amb Nukka, i David Rodriguez, amb el Bill, en tercer lloc en categoria masculina, i Miriam Caparròs, amb Saron; Estel Lerín amb El·la i Imma Estivill amb Nara a la femenina.

Abans de la cursa es va realitzar el control veterinari de tots els gossos i durant tot l’esdeveniment diverses parades i estands dels col·laboradors donaven a conèixer els seus productes o associacions.

El pòdium masculí

El pòdium masculí

Els diables van col·laborar directament amb elles, realitzant una donació obtinguda d’una part de la inscripció, a la Fundació infantil Agua de Coco i ajudant amb la presentació de diversos gossos per adopció de l’Associació de Protecció Animal Gaià Tarragona.