.

La primera de les pel·lícules que es podrà veure és ‘El mestre que va prometre el mar’, el 12 d’abril. Foto: Cedida

El Catllar s’incorpora aquest mes d’abril al Cicle Gaudí, un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Les pel·lícules es podran veure al Centre Cultural a les 20:00 hores el darrer divendres de cada mes.

Excepcionalment aquest mes d’abril es projectaran dues pel·lícules al Catllar. La primera pel· que es podrà veure serà del 12 d’abril, El mestre que va prometre el mar, i el 26 d’abril s’oferirà un segon film, El saben aquell.

El Cicle Gaudí constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a més d’un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.


Altres notícies:


Des del seu naixement, el Cicle Gaudí s’ha expandit ràpidament pel territori, passant de les 12 sales amb què va engegar el 2016 a la província de Barcelona, al més del centenar que formen part de la xarxa que cobreix tota Catalunya i part de l’estranger.

La voluntat que hi ha darrere aquest projecte és promoure el consum de cinema català, prestigiar la cinematografia fet aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic, facilitant-li l’accés a les històries que més directament l’interpel·len.

Programació Cicle Gaudi al Catllar

12 d’abril – El mestre que va prometre el mar

26 d’abril – El saben aquell

31 de maig – Un amor

28 juny – Robot dreams

El preu és de l’entrada general és de 4,5 euros, i hi ha entrades de 3 euros per titulars del Carnet Jove, per jubilats per membres de la Federació d’Ateneus i un 2×1 de l’entrada general per socis de La Vanguardia.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */