.

canicross2

El mont del runing segueix ensenyant  especialitats diverses i cercant modalitats en aquest cas entre el corredor i el que diuen que és el millor amic de l’home, el gos.

Aprofitant la celebració dels 10 anys del Ball de Diables del Catllar i amb el suport de l’Ajuntament, s’ha organitzat el pròxim 28 de febrer la primera edició del “Canicross” del Catllar. El canicross, per als qui no coneguin aquesta modalitat esportiva, és una disciplina que consisteix a córrer amb un gos lligat a la cintura que es practica a l’Estat des de fa uns 15 anys. Al municipi, la prova es durà a terme el pròxim diumenge 28 de febrer a partir de les 10.00 hores amb sortida i arribada al local dels Diables de la localitat, situat al carrer Cami De la Font. Tot i així, a partir de les 8.30 hores, s’efectuarà un control veterinari.

Els qui estiguin interessants en participar en la prova poden fer les seves inscripcions enviant un correu electrònic a diablesdelcatllar@hotmail.com amb nom del participant, nom del gos, número de xip de l’animal, talla de samarreta i, en cas d’estar federat, una fotografia de la llicència. A més, caldrà abonar 12 euros en cas d’estar federat o 15 euros en cas de no ser-ho.