.

Manu Sosa prové d'un històric austríac, l'Àustria Klagenfurt

Després d’incorporar fa escassament dues setmanes el central Carlos, el CE Catllar no perd pistonada i anuncia un nou fitxatge per tenir una plantilla cada vegada més competitiva. En aquest cas és un extrem dret, Manu Sosa, qui arriba al club del Baix Gaià.

I ho fa provinent d’un històric, l’Àustria Klagenfurt, equip que competeix a la Segona Divisió del seu país. Abans d’iniciar l’aventura europea, Sosa havia tingut temps per ser un bon coneixedor tant del futbol català com espanyol, ja que als seus 26 anys havia tingut temps de militar en més de mitja dotzena de clubs.

L’últim, la Muntanyesa, de Tercera Divisió. Però també ha tastat la 2a B, ara fa sis temporades, per exemple, quan es trobava a les files del Mirandés.

En la lliga austríaca, que es juga de juny a novembre, ha disputat 13 partits, en 10 dels quals ha sortit com a titular, cosa que significa un total de 845 minuts. Ho ha aprofitat per fer cinc gols, a més dels tres aconseguits a la copa.

Malgrat que fa més de dos mesos que no juga un partit oficial, doncs, el jugador es mostra conveçut de poder arribar a un bon nivell aviat i ajudar l’equip en els quatre mesos de competició restants a quedar el més amunt possible. De fet, ahir ja es va entrenar amb l’equip i va poder conèixer els seus nous companys, tot esperant a diumenge per debutar.

L’altra cara de la moneda és Sergi Gómez, que ha decidit deixar el club i està a prova a la UE Valls, de Segona Catalana, un camí semblant al que ja va recórrer Molinos al desembre passat. Gómez també ocupava la posició d’extrem i, tot i haver començat de titular els primers partits de lliga, poc a poc els seus minuts eren cada vegada més inusuals. El jugador, de 19 anys, va arribar al Catllar l’estiu passat, provinent del juvenil del Nàstic de Divisió d’Honor, i en marxa amb més de 400 minuts disputats.