.

.

TOTS 21

L’alcalde, Jordi Ruiz, davant el vehicle de la grua

L’Ajuntament del Catllar ha posat en marxa un servei de grua extern per retirar els vehicles que cometin infraccions greus en l’estacionament. Fa uns anys que el consistori catllarenc disposa d’un conveni amb el Departament d’Interior de la Generalitat a través dels qual els Mossos d’Esquadra poden sancionar els conductors que cometin infraccions de trànsit. A partir d’ara es vol anar un pas més enllà per millorar la mobilitat al municipi.

L’alcalde, Jordi Ruiz, ha subratllat a Tots21 la importància de tenir un servei “per fer front a situacions negatives com és que hi hagi vehicles que impedeixin el pas de vehicles d’emergències, com poden ser els Bombers, el servei de la brossa o el de la Policia”. No serà una actuació de l ia a dia, sinó en els casos en què “existixi un problema veritable d’obstrucció”. La grua no és municipal, sinó contractada.

Els vehicles retirats seran traslladats a un dipòsit, que s’ubica al pàrquing de caravanes Àlex, situat a la Masieta de Queralt, s/n. El consistori ha arribat a un acord amb aquesta empresa per reubicar-hi els vehicles retirats, ja que disposa de vigilància, un requeriment legal necessari en els dipòsits de vehicles. L’Ajuntament no té un dipòsit propi sota vigilància.

Els horaris per recollir el vehicle retirat es poden consultar a www.parkingalex.com.