.

.

TOTS 21


Caminada i visita a la presa i la resclosa

Caminada i visita a la presa i la resclosa

Aquest cap de setmana El Catllar ha celebrat la seva Festa Major d’Hivern amb actes diversos. Un d’ells, una caminada organitzada pel regidor de Medi Àmbient, Antonio López, en la que han van participar aquest dissabte unes 30 persones.

La caminada va començar a les 09h i va arribat fins  a la presa del Catllar on es va explicar una mica la història de l’indret. Tot seguit, anada a la resclosa per tal de veure d’a prop el projecte de neteja i recuperació de la fauna autòctona que es va dur a terme. La sortida va finalitzar  amb un esmorzar.

Esmorzar popular del Catllar

Esmorzar popular del Catllar

El mateix dia a les 10.30h el ‘Tir al Plat’ al Clot de Llop per part dels socis de caça del Catllar que van organitzar com cada any la seva petita competició. Van guanyar en primer lloc Benjami Cervelio Puyol, seguit de Luis Lopez Mula, Joan Virgili. Cadascú va rebre una cistella de nadal. Finalment a la tarda el Concert amb els alumnes de l’Escola de Música del Catllar.

Tir al plat

Tir al plat

D’altra banda, avui diumenge han tingut lloc la ‘Missa Solemne’ al matí i el ‘Ball del Casal de la Gent Gran’ a la tarda.