.

El Catllar durant un partit en imatge d'arxiu

Mal partit el que ha jugat el Catllar avui. Tot i potser no merèixer un resultat tan ampli, el fet de sentir-se virtualment salvat pot haver passat factura als homes d’Àngel Garcia. Davant, en canvi, s’han trobat un Marianao Poblet amb més ganes, que s’ha emportat uns tres punts vitals per seguir lluitant per la permanència. A la mitja part ja manaven per 0-1 i els tres canvis introduïts pels locals, si bé han igualat una mica el partit, no han servit per revolucionar-lo.

Els primes avisos els ha fet el Marianao Poblet, mitjançant xuts des de fora de l’àrea. Gabri (14′), de Sande (23′) i Jordi (25′) han posat a prova Clavé, però no han trobat el premi del gol. Mentrestant, l’ocasió més perillosa del Catllar ha estat un robatori de Pol en zona ofensiva (16′), que no ha aconseguit culminar Gallego. A la mitja hora ha arribat l’ocasió més clara fins al moment, en un embolic a l’àrea local que la defensa ha acabat salvant, però no ha pogut fer-hi res quan la insistència visitant ha acabat trobant el gol, en una bona jugada per banda esquerra que ha rematat Fede de cap, des de la frontal de la petita.

Abans del descans el Catllar encara ha tingut temps per respondre, amb una doble ocasió de Manu, que ha vist com el porter impedia que la pilota entrés a la porteria. En el córner resultant Gallego també ha connectat una rematada que ha sortit fora per poc. Aquesta tendència ha seguit a l’inici de la segona part, quan han entrat Imanol, Àlex i Sergi Grau. Quedava clar que s’havia d’anar a buscar el partit, però el perill ha durat tan sols vint minuts. Un xut des de fora de Grau al quart d’hora de començar, amb una segona ocasió per a Pol, i un altre a boca de canó d’Imanol després de guanyar-li l’esquena al defensa ha estat el més destacat.

Aleshores el Marianao s’ha tornat a bolcar a l’atac i ha aconseguit dos gols que han deixat el partit vist per sentència en poc més de deu minuts. El primer d’avisar ha sigut Borja, amb una bona rematada de cap al segon pal a la sortida d’un córner que ha obligat Clavé a lluir-se. I a la mitja hora de joc Fede ha fet el segon del seu compte particular. Ha rebut una pilota en bona posició, a banda esquerra, ha fet un dribling ràpid per fer-se espai per xutar i ja des de dins de l’àrea ha engaltat una canonada amb la dreta que ha anat a parar al fons de la xarxa.

Abans que els visitants posessin la cirereta al pastís, el Catllar ha tingut una ocasió immillorable per retallar distàncies i posar una mica d’emoció als últims deu minuts de joc. El penal que li han fet a Àlex, però, l’ha tirat Manu (que acaba de tenir el seu primer fill) i entre el porter i el travesser han evitat que la pilota entrés, mentre que Gallego tampoc ha pogut aprofitar el refús. I només tres minuts després, el partit ha quedat vist per sentència amb el tercer del Marianao, en una jugada sense més història. Joshua li ha pres la pilota a l’últim defensor en una jugada de construcció i s’ha quedat sol davant de Clavé, que no ha pogut fer res davant d’una molt bona vaselina del punta visitant, que ha definit excel·lentment.

D’aquesta manera, amb 15 punts per jugar-se, el Catllar es troba a 7 del descens, una distància que sembla que hauria de ser més que suficient. Tornar a comptar els partits de casa per victòries, com s’havia fet en els tres últims, serà clau per acabar l’any de la millor manera possible. Amb tot, el partit a camp del Viladecans de la setmana que ve serà complicat, perquè els del Baix Llobregat es troben en una segona posició molt disputada i han guanyat els últims cinc partits que han jugat.

Primera Catalana, G2

Jornada 29

12:00h 27/04/14

CE El Catllar (0): Clavé, Ionita, Romà, Carlos (Kako, 80′), Jesús (Grau, 46′), Pol, Nico, Manu, Ramírez (Imanol, 46′), Luis (Àlex, 46′) i Gallego.

UD Marianao Poblet (3): Dani Lledó, Lara (Aleix, 80′), Geri, Vea, Borja, Raul, De Sande (Bujella, 87′), Gabri (Gerard, 87′), Fede, Jordi (Nando, 80′) i Raul Guerrero (Joshua, 46′).

Gols: 0-1 Fede, 38′; 0-2 Fede, 63′; 0-3 Joshua, 81′.

Àrbitre: ha ensenyat targeta groga als locals Jesús (41′) i Carlos (58′) i als visitants Lara (15′) i Gerard (75′).